Organiserat gäng inbrottstjuvar som fångats av Banglamung-polisen (video)

Banglamung-

Klockan 9 i morse meddelade Banglamung-distriktets polis under ledning av överstelöjtnant Chittip Parapuntakul, överstelöjtnant Nopadol Rattanapongkiat, , överstelöjtnant Kanchit Thiancham och generallöjtnant Prayoon Thapthidhon arresteringen av fem thailändska män som de uppger. är ett organiserat gäng inbrottstjuvar som verkar i området Pattaya och Banglamung.

De thailändska männen har utnämnts till Mr. Wirat (eller Rat) Pradit, 25 år gammal, Mr. Woraphong (eller Nut), Phatai, 23 år gammal, Mr. Anon (eller Mee) Charoenplup, 27 år gammal, Mr. Khum , 27 år och herr Kiattisak (eller F.) Ritthep, 23 år.

Tjuvgänget riktade in sig på bostäder där ägaren inte var närvarande och använde en stålstång för att bryta sig in i dem. Polistjänstemän uppgav att de hade rånat hem i området i flera veckor nu och CCTV hade hjälpt polisen att identifiera männen.

Polisen visade upp en stor samling klockor, amuletter, elektronisk utrustning och andra värdesaker som männen anklagas för att ha stulit från lokala bostäder.

Polisen har inte helt identifierat varje offer för det organiserade gänget och ber invånare i området att ringa dem till Banglamungs polisstation, tel. 038-221-800-1, Fax. 038-221991 24 timmar om dygnet.

 

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/