Thailändsk man som försöker tjuva en ladyboy slutar i arrest

Pattaya-

I en vändning av normala händelser i Pattaya försökte en thailändsk man dra fördel av en ladyboy och ryckte hennes plånbok och slutade gripas.

Mannen, 37-åriga Seri Seuameng, såg offret, 33 år gamla Patrasit Khongbanjop (Den i den kirurgiska masken på bilden) gå på gatan och erbjöd henne en tur på sin motorcykel till hennes hem i södra Pattaya tidig fredagsmorgon den gångna helgen.

Mr. Khongbanjop trodde att Mr. Seuameng var en god samarit och accepterade erbjudandet. Men när Mr Seuameng började köra mot Rompho Market i Jomtien, visste Patrasit att något var fel och hoppade av motorcykeln.

Hon upptäckte dock att tjuven redan hade tagit hennes plånbok med flera tusen baht medan hon åkte på cykeln och att den så kallade barmhärtige samariten var en erfaren ficktjuv.

Patrasit anmälde ärendet till polisen som spårade Seuameng via CCTV och hittade honom i hans bostad. Han erkände stölden.

Det visar sig att Mr Seuameng har en lång kriminell historia, med flera droger, hasardspel och ficktjuvar. Han kommer sannolikt att återvända till fängelset för brottet.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/