27-årig tysk turist misshandlad, våldtagen och mördad på Koh SiChang i Chonburi, thailändsk man greps, påstås ha erkänt

Koh SiChang-

En 27-årig tysk turist, Mariam Beelte, som hade varit på semester i Pattaya, misshandlades, våldtogs och mördades söndagen den 8 april 2019, på en dagsutflykt till Koh SiChang, som ligger strax norr om staden utanför staden. Pattaya Bay.

Hennes kropp hittades täckt av löv och stenar på en strand på ön i söndags.

Mariam anlände ungefär vid lunchtid igår, söndagen den 8 april, enligt myndigheter som undersökte händelsen. Strax efter ankomsten hyrde hon en motorcykel för att utforska ön på egen hand, sa polisen.

En andra turist, som inte var namngiven, upptäckte hennes kropp när hon gick på stranden vid ungefär 8 på natten på söndagskvällen.

Tjänstemän undersökte området och granskade CCTV och identifierade en misstänkt i området.

Han namngavs som 24-årig thailändsk man Ronnakorn Romreun, född på ön. Efter tre timmars förhör ska han ha erkänt brottet.

Tjänstemän sa att Ronnakorn uppgav att han såg henne köra på sin motorcykel och han tyckte att hon var väldigt attraktiv och försökte få henne att prata med henne. Hon vägrade hans framsteg och detta gjorde honom arg.

Det har rapporterats av andra nyhetsmedier, men inte bekräftat av tjänstemän, att Ronnakorn uppgav att han var hög på crystal meth under attacken.

Han följde henne sedan till en stenväg som ledde till berget Phra Chulachomklao och Assadang flaggstång, enligt polisen, där han våldtog henne. Rädd att hon skulle larma polisen och identifiera honom, dödade han henne sedan.

Han har åtalats för våldtäkt, mord och undanhållande av en kropp. Han är för närvarande frihetsberövad utan borgen i väntan på rättsliga åtgärder.

Den tyska ambassaden och familjen har informerats om de tragiska händelserna.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/