37-årig finsk turist drabbas av hälsonödläge när han cyklar motocross, i koma på det lokala sjukhuset

Chon Buri-

En 37-årig finsk turist, som endast har identifierats med sitt förnamn, herr Johannes, i väntan på meddelande till sin familj, skadades allvarligt i den djupa djungeln utanför staden i går kväll, den 8 april 2019, under en motocross incident.

Han cyklade motocross med flera utländska vänner när han av räddningspersonal uppgavs ha drabbats av tecken på en stroke. De larmade myndigheterna när de inte kunde hjälpa honom. Den slutliga bekräftelsen på det exakta hälsotillståndet som orsakade händelsen lämnades inte till media.

Han var i allvarligt tillstånd och lokala bybor hjälpte till att få räddningsarbetare till platsen som låg långt in i djungeln på smutsiga motocrossbanor.

Johannes placerades i inducerad koma och ligger för närvarande på ett lokalt sjukhus i allvarligt tillstånd på intensivvård i väntan på kontakt med vänner och släktingar. Det har rapporterats att ambassaden känner till olyckan.

Ett vittne uppgav för media att Johannes har varit en regelbunden besökare i Pattaya i många, många år och är välkänd i staden och hade åkt med vänner på en motocrossutflykt utanför staden.

Det tog flera timmar för räddningsarbetarna att få ut mannen ur djungeln inför tät skog och farliga förhållanden. Han räddades runt 11 på natten efter att dussintals räddningsarbetare hjälpt till med att föra ut honom ur skogen.

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/