Två ladyboys greps för att ha stulit en plånbok och kreditkort från sydkoreansk turist på Walking Street

Två Pattaya ladyboys greps på tisdagen för att ha stulit en plånbok med tre kreditkort från en sydkoreansk turist, säger polisen.

De två misstänkta identifierades som Sawarin Silaket, 33 och Onkaew Homdok, 35.

Pattayas polischef Pol överste Prawit Chorseng sa att gripandet gjordes efter att Hojun Cho, 44, lämnade in ett klagomål till sin polisstation på söndagsmorgonen och sa att hans plånbok var stulen.

Cho sa att han gick tillbaka till sitt hotell från South Pattaya Walking Street när två ladyboys närmade sig, kramade honom och gick.

Han upptäckte senare att hans plånbok med tre kreditkort var borta.

Polisen kontrollerade och konstaterade att två kreditkort användes i en livsmedelsbutik.

Polisen identifierade de två misstänkta från säkerhetskamerafilmer från butiken och hittade och arresterade dem på ett pensionat i södra Pattaya.

Källa: Nationen

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/