Thailändsk man som anklagats för att ha våldtagit sin 12-åriga styvdotter greps efter ett decennium på flykt i Chon Buri.

Chon Buri-

Crime Suppression Division som agerar på en arresteringsorder för en barnvåldtäktsman fick äntligen sin man efter en tioårig jakt.

När Anusorn Samidee, 38, insåg att spelet var uppe, bleknade hans ansikte och han erkände vad han gjorde för alla dessa år sedan enligt Daily News.

Anusorn, från Loei, hade åtalats för att ha våldtagit sin 12-åriga styvdotter i Nakorn Sri Thammarat i södra Thailand 2009.

Men han gick på flykt och undvek fängelse. Han greps i går i Sri Racha, Chonburi.

Tjänstemän uppgav till media att han kommer att ställas inför flera anklagelser, inklusive undvikande av brottsbekämpning utöver anklagelserna om våldtäkt.

De uppgav inte för media hur de till slut kunde spåra mannen.

KÄLLADaily News
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/