Belgien man bjuder hem Gay Thai man från lokal bar, man rånar honom medan han duschar

Jomtien-
En 63-årig belgisk man, Luc Rapoye, anmälde en stöld till polisen i sin lägenhet som ägde rum tidigt på morgonen idag den 25 april 2019.

Rapoye sa att han drack på en populär ölbar i gayområdet Jomtien när han träffade 29-årige Thalang. De drack tillsammans i flera timmar och herr Rapoye bjöd hem thaimannen för att se en film.

Vid ankomsten erkände Rapoye att han var kraftigt berusad och gick till badrummet för att duscha. När han lämnade badrummet upptäckte han att Mr. Thalang var borta... och så var hans plånbok, kläder och andra värdesaker som inte specifikt namngavs i pressen.

Polisen använde CCTV i morse för att identifiera Mr. Thalang som lämnade lägenheten i en hast och spårade honom till hans hem i närheten där de upptäckte stöldgodset efter ett första förnekande.

Mr Thalang, som greps på bar gärning med de stulna värdesakerna, erkände brottet.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/