Kinesisk turist har väska med värdesaker stulen av kvinna på nattklubb på Walking Street

Klockan 330 den 22 april 2019 rapporterade en kinesisk medborgare till turistpolisen på Walking Street att hans väska som innehöll alla hans kreditkort, en helt ny iPhone 10 och kontanter stals när han drack på nattklubben 808.

Huang Wiejie, 23, från Kina, sa att han hade träffat damen, 34-åriga Siriporn Chaisern, tidigare på kvällen och de hade bestämt sig för att gå till nattklubben tillsammans.

Han uppgav att hon ville följa med honom hem men han vägrade eftersom han bara var intresserad av musik, dans och dricka.

Han sa att när han inte tittade tog hon hans väska från bordet och flydde från disco.
Han gick genast till polisen.

Polisen granskade CCTV och kunde identifiera och lokalisera henne fortfarande på Walking Street vid en annan bar.

Hon greps och ska ha erkänt brottet.

Wiejie tackade Prawit Chooseng, polischef och sa att han var imponerad över hur snabbt de hittade den misstänkte och hans tillhörigheter.

Chaisern kommer att åtalas för inbrott i det thailändska domstolssystemet.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/