Indisk affärsman fick ficktjuvar i Naklua, säger sig ha förlorat 48,000 98,000 baht och ett XNUMX XNUMX baht halsband

Pattaya-
En indisk affärsman, identifierad som den 37-årige Ashish Bajpai, rapporterade till polisen en påstådd betydande stöld klockan 1130 i går kväll, den 24 april 2019.

Herr Bajpai rapporterade att han var ute på en promenad på SOI 29/1 i Naklua när han blev kontaktad av en grupp av vad han uppger var kvinnor som erbjöd sexuella tjänster.

Han tackade nej till erbjudandet trots att de försökte krama och tvinga honom att gå tillbaka till sitt hotell.
När han gick därifrån sa han att han upptäckte att han saknade ett halsband värt 98,000 48,000 baht och kontanter som hade varit i hans fickor. Han uppgav att han bar omkring XNUMX XNUMX baht som de hade stulit.

Polisen granskade CCTV och har bekräftat att en incident verkade äga rum med Bajpai och en tjuv, men har inte bekräftat beloppet.

Utredningen fortsätter.

 

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/