Thailändsk kvinna hävdar att hon våldtogs på Pratumnak Hill av turist

En thailändsk kvinna i Pattaya har gått till polisen och hävdat att hon våldtogs på Pratumnak Hill av en turist.

Tjugotvååriga "An" sa att hon var med tre vänner på Jomtien-stranden mittemot Soi 14 i går kväll, den 27 april 2019, när de blev kontaktade av en man som sa att han var en filippinsk turist.

Enligt hennes uttalande sa han att han ville ligga med henne och erbjöd henne 2,500 XNUMX baht för en upplevelse hela natten. Hon hade sina tvivel men bestämde sig för att sätta sig på hans motorcykel och åka till hans hotell.

Men istället för att gå till ett rum tog han henne till Pratumnak Hill enligt henne där han försökte dra in henne i ett område bredvid vägen. Hon uppgav att hon gjorde motstånd men inte kunde avvärja honom och han våldtog henne.

Han flydde sedan på sin cykel enligt hennes utsago.

Hon gick tillbaka till sitt rum där en vän uppmanade henne att lämna in en polisanmälan i ett försök att fånga mannen.

Lokala tjänstemän granskar hennes anspråk och CCTV i området. Vi kommer att ha mer om den här historien när vi får den.

Källa: Ruk Siam News

Bild efter inläggsinnehåll
KÄLLARuk Siam Nyheter
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/