En maskerad beväpnad man stjäl över 2 miljoner baht från guldbutiken i Sattahip

Sattahip-

Lokal polis jagar en maskerad beväpnad man som höll upp personalen vid en guldbutik i Tao Than-grenen av Big C i går.

Sattahip-polisen anlände för att hitta den chockade personalen vid Supatra Yaowarat-butiken där den beväpnade mannen hade stulit guldsmycken som vägde 109 baht till ett värde av 2,120,050 XNUMX XNUMX baht.

Mannen fångades på CCTV. Han var 160-170 cm lång klädd i en långärmad svart outfit, jeans och en khakihatt och ansiktsmask. Han hade bruna skor.

Han tvingade Umaporn Buabutr, 22, att hålla en vit plastpåse som han hade med sig medan han fyllde den med guldet.

Han sprang sedan bakom Thong Thip-marknaden som jagades av Big C-vagnspåskjutaren Chartchai Kham-euam.

Vid det här laget hoppade han in i en närliggande flod och simmade iväg in i ett stort skogsområde varvid Chartchai, som rapporterades vara oförmögen att simma, stoppade sin jakt. Lokal polis tackade honom för försöket att stoppa tjuven.

Polisen satte in 30 män för att spola ut rånaren i skogen. De har satt ut checkpoints runt skogsområdet och tror att de för närvarande har det låst.

De hittade en M 92 BB vapenlåda, svarta handskar och hatt som slängdes av husnummer 3/21 Moo 8 nära marknaden.

Sattahip-styrkan sa att mannen säkert gömde sig ute i skogen och snart skulle sitta i häkte.

De verkade veta vem han kunde vara.

Källa: Daily News

Prenumerera
KÄLLADaily News, Thai Visa
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/