Thai Military i gemensam träningsövning med Chinese Military denna vecka

SATTAHIP:–Den kungliga thailändska marinen skickade ut sin kontingent för Blue Strike, den storskaliga gemensamma övningen med Kina.

Befälhavare Paisan Meesri, befälhavare för fregattskvadron 1, inspekterade trupperna den 26 april innan de skickades till Zhanjiang, Kina för krigsspelen den 2-8 maj, som växlar mellan thailändska och kinesiska vatten.

HTMS Naresuan och HTMS Bangpakong med 410 marinsoldater och sjömän kommer att delta.

Blue Strike-övningen är den marina motsvarigheten till Falcon Strike-övningen som hålls mellan de två ländernas flygvapen.

Prenumerera
KÄLLADaily Mail
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/