Indisk man går in i glasdörren i sin hyrda villa, skickad till det lokala sjukhuset

Mystiken omger varför en indisk turist gick in i en glasdörr i en villa i Pattaya tidigt på morgonen den 30 april 2019.

Lokala nyhetsmedier rapporterade att Sawang Boriboon-räddningstjänsten åkte till platsen vid fastigheten i Soi 6 på Pratumnak Hill klockan 4 på morgonen.

När de kom till villan hittade de Vishesh Goyal, 28, och en massa krossat glas. Indianen var täckt av skärsår och blod och lappades ihop innan han fördes till sjukhus. Reportrar uppgav att han verkade vara desorienterad och kraftigt berusad.

Det enda beviset gavs av vänner till offret som sa att de alla hade druckit vid poolen. Sedan gick herr Goyal till sitt rum och det hördes ljudet av krossat glas. Vid det här laget skyndade de sig att ringa lokal medicinsk personal för att få hjälp när de såg honom täckt av sitt eget blod.

Mr. Goyal återhämtar sig för närvarande från sina skador på ett lokalt sjukhus.

 

 

Prenumerera
KÄLLADaglig uppdatering Nyheter
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/