Oidentifierade kvinnor stjäl 35,000 XNUMX baht från Jomtien Buddhist Temple medan munkar vilar

Jomtien-

Den 27 april 2019, runt 3:00 på eftermiddagen, smög en oidentifierad kvinna som polisen tror är thailändsk och mellan 25-35 år gammal in på kontoret till ett buddhistiskt tempel i Jomtien medan en munk sov och stal 35,000 XNUMX baht från kontoret. Pengarna hade skänkts av tempelbesökare och skulle gå till den pågående upprustningen av byggnaden.

Templets abbot har nått ut till allmänheten när polisen fortsätter att försöka identifiera henne. Hon flydde från templet omedelbart efter att ha hittat och stulit kontanterna.

Abbotten av Wat Nong Chot Tao (översatt från thailändska) uppgav att han hade vilat när kvinnan, som de inte kände igen och fångades på CCTV, smög in på hans kontor och sökte igenom kontoret och stal pengarna.

Alla som har information om kvinnans identitet uppmanas att kontakta Na Jomtiens polisavdelning och generallöjtnant Thanpong phothi som arbetar med fallet.

 

 

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/