Pattaya Beach blir smutsigare, täckt av skräp, strandförsäljare säger att turisterna skyller på

Pattaya –

Den här veckan visade bilder som gavs till nyhetsmedia i staden att stranden i Pattaya var en smutsig röra.

Enligt strandförsäljare och lokala turbåtsföretag som intervjuades för historien är det turisterna som bär skulden.

Från norr till södra Pattaya är stranden en skam, citerade Sophon Cable TV på deras Facebook-flöden.

Vattnet verkar vara en mörk nyans av svart och strandlinjen är täckt av flaskor och skräp.

Beach Chair-försäljaren Ladda Limkun intervjuades för historien och berättade för media att turister, inte lokalbefolkningen, var skyldiga till skräpet. Hon sa att hon såg turister kasta skräp på stranden dagligen och från båtar när de åkte på sina båtturer. Hon uppgav att myndigheterna inte gjorde något för att hålla turisterna ansvariga.

 

 

 

KÄLLASophon kabel-TV
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/