The Amazing Pattaya Seafood Festival börjar imorgon, 10 maj-12 maj!

 

Den fantastiska fisk- och skaldjursfestivalen i Pattaya startar imorgon fredagen den 10 maj och pågår till söndagen den 12 maj.

Centrerad på stranden från Central Festival till förbi Soi Six, har festivalen över hundra leverantörer och stånd från lokala restauranger, hotell och företag som visar upp de färskaste och mest utsökta skaldjuren från de bästa kockarna.

Den innehåller också liveband på natten och demonstrationer från kändiskockar runt om i Thailand, inklusive TV-programmet Top Chef på Central Festival.

Om du älskar Seafood, missa inte årets största evenemang!

 

 

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/