Letar du efter en thailändsk följeslagare? Ensam? Enda? Thai Match är den snabbast växande helt GRATIS dejtingsajten för DIG!

Är du singel?

Är du trött på att vara ensam och har kommit över bar- eller klubbscenen?

Letar du efter den perfekta thailändska följeslagaren?

Eller är du i Thailand och bara vill träffa ensamstående, tillgängliga kvinnor medan du är i landet?

Introduktion, Thaimatch.com! Innan du läser vidare, vet detta också...det är helt, 100 % gratis. Till alla, män, transpersoner och kvinnor. Inga dolda kostnader, ingen betalning för extra bilder eller meddelanden, inga väntetider mellan att skicka meddelanden, inga gränser för att gilla eller kontakta människor och det har för närvarande en 75% till 25% kvinnlig till manlig ratio!

Pattaya-nyheterna stöder och stöder officiellt Thaimatch.com som ett verkligt gratis dejtingverktyg utan några gimmicks eller annonser. Varje profil på Thaimatch.com är en riktig person och de använder eller skapar inte falska profiler.

Vad är Thaimatch.com?

Thaimatch.com och dess grundare ville skapa ett alternativ till nuvarande dejtingsajter där ute. De har lyssnat på kritik och klagomål från användare av andra plattformar och anser att de har tagit itu med dessa problem genom att ta bort alla meddelandehastighetsgränser, timers, restriktiva mängder foton, annonser, falska profiler, etc.

Nyligen skapades i december 2018, de är den snabbast växande Thai Dating-webbplatsen på grund av det helt fria och ärliga tillvägagångssättet.

De har också kombinerat de mest populära funktionerna hos andra dejtingplattformar till en enkel att använda design. Föredrar du att bläddra bland profiler för tillgängliga partners nära dig och har ställt in filter? Det har de. Föredrar du att använda ett matchningssystem där du och en potentiell partner gillar varandra och visar ömsesidigt intresse? Det har de också!

Thaimatch är välkomnande och öppen för alla, inklusive transpersoner. Det är också lätt för en användare att ställa in filter för att säkerställa att de bara kontaktas av personer de skulle vara intresserade av.

Låter bra! Men hur är det med min personliga information?

Thai Match tror på att kunna separera ditt personliga liv och ditt dejtingliv, om du väljer att göra det.

De erbjuder flera sätt att logga in och skapa ett konto och tvingar dig inte att länka sociala medier som vissa andra dejtingsajter.

Men om du väljer att göra det kan du enkelt länka ditt Facebook-konto och använda det för att logga in och ut ur systemet.

Thai Match tillåter inte någon kommersiell reklam på sin plattform inklusive kommersiella konton från byråer. Detta betyder att alla är en RIKTIG person som vill träffas och dejta!

Är det hela landet?

Thai Match är designat för Thailand specifikt och täcker hela landet. Det är en webbsida som växer så för närvarande tenderar majoriteten av användarna att vara i storstäderna som Bangkok eller Pattaya men de växer snabbt och det ska vara lätt att träffa en följeslagare var som helst i Thailand.

Några tips eller förslag?

Var dig själv. Ha ett synligt, färskt foto som tydligt visar dig och din personlighet. Var rolig och visa att du är en rolig person. Kom ihåg att engelska inte är det första språket för de thailändska kvinnor eller transpersoner du skickar meddelanden till så vi föreslår att du håller dina meddelanden korta, koncisa och undviker att använda svåra ord. Var mycket tydlig med vad du letar efter, vare sig det är en långvarig relation, casual dating eller en fling.

www.thaimatch.com Prova det idag. Fri. Evigt.

 

 

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/