Två stränder på Koh Larn rensades från skräp efter uppror i sociala medier

Artighet pattaya vakthund

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) har rensat skräp på två stränder på Koh Larn.

Foton publicerades på Facebook-sidan 'Pattaya Watchdog' den 14 maj med ett meddelande som lyder: "Vissa företagare har dumpat detta skräp på stranden." Inget omnämnande av turister som dumpar skräp uppgavs av gruppen som andra tjänstemän ofta vill säga, men lägger hela skulden på lokalbefolkningen.

DMCR rapporterade i går att de hade inspekterat Tawaen-stranden och Thonglang-stranden på Koh Larn utanför Pattayas kust i Chon Buri efter att bilderna blivit virala och flera lokala invånare klagade.

De svarade genom att snabbt rensa stränderna och ta bort skräpet, som verkade vara en mängd olika föremål, inklusive stolar, byggutrustning, sandsäckar och dussintals påsar med olika byggsopor.

Kreditera The Thaiger, Watchdog Pattaya

Prenumerera
KÄLLAThaiger
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/