Stadens tjänstemän medger att de efter varje större storm kommer att behöva reparera stranden, dräneringsarbetet kommer att ta 9 månader

PATTAYA:–Pattaya har återigen lappat stora hål i sin ombyggda strand som orsakats av dålig hantering av stormdränering.

Biträdande borgmästare Pattana Boonsawad övervakade lappjobbet den 23 maj och sa att arbetet kommer att behöva upprepas efter varje större storm tills staden installerar nya dräneringsrör som löper över hela stranden.

Han sa att man hoppas att bygget ska starta i juni och pågå i nio månader.

Under tiden var fyra grävmaskiner tillbaka på stranden och hämtade sand som sköljdes bort av strömmar av vatten som rann nerför sois och tvärs över Beach Road, och skar ut enorma dalar i sanden som Pattaya spenderade 600 miljoner baht på att lägga.

Prenumerera
KÄLLADaily Mail
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/