Road Rage-incidenten på Soi Khao Noi får mannen att vifta med en pistol mot en skåpbil full av kinesiska turister.

Pattaya-

En 50-årig förare av turistbilar har gjort ett officiellt polis- och domstolsanmälan mot en 38-årig thailändsk man angående en trafikolycka på Soi Khao Noi den 21 maj där den 38-årige mannen viftade med ett skjutvapen och riktade den mot skåpbilen full av kinesiska turister och skrämde dem.

Den 50-årige skåpbilsföraren, Prasit Thong, sa idag klockan 2:00 på polisstationen på SOI 9 att han transporterade en skåpbil med kinesiska turister till elefantbyn när en annan skåpbil plötsligt måste gå sönder och han fick svänga över i vänster körfält. Han hävdar att 38-åringen, känd under sitt smeknamn Golf, körde fort och slog honom nästan bakifrån.

Mr Thong sa sedan att Golf, i ett uppenbart anfall av vägraseri, rusade upp bredvid skåpbilen och började hota honom och turisterna med vad som såg ut att vara ett svart pistol.
Golf, vars fullständiga namn är Jatuphat Phodet och är från Nakhon Sawan och inte lokal, har samarbetat med lokal polis i händelsen och hävdar att vapnet bara var en BB-pistol och att han inte menade att skrämma turisterna utan tappade humöret.

Mr Thong sa att händelsen skadar Pattayas rykte för turister och att han gjorde ett formellt polis- och domstolsanmälan idag eftersom han bryr sig om turister och städernas image.
Polistjänstemän sa att vapnet har återfunnits och att de håller på att avgöra om det var en verklig pistol eller en BB-pistol. Ärendet kommer att gå till domstolsväsendet.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/