Bråk om Snookerspelet förvandlas till mord i den lokala Chonburi Snooker Hall (video)

Chon Buri-

Varning: Följande video kan störa känsliga tittare.

Video kredit Pattaya nyheter

Två thailändska män hamnade i ett gräl i en lokal snookerhall, Fair Fair Snooker Hall i Chonburi tidigt i morse, den 1 juni 2019, som slutade med att en man dog och en annan man på flykt.

Runt 2:00 hamnade de två männen i ett fysiskt bråk om vad ett vittne, en annan snookerspelare, sa var en måltvist. Herr Vichai Inchan, 54 år gammal, klädd i en gul skjorta, kan ses närma sig en för närvarande oidentifierad man i mörk skjorta. De hamnar snabbt i ett knytnävsslagsmål som får den oidentifierade mannen att spreta ut på golvet och Mr. Vichai har övertaget.

Vid det här laget drar mannen på golvet fram en pistol. Mr. Vichai kan ses flytta till baksidan av snookerhallen och försöka röra sig mot en utgång, men inte innan den andra mannen skär av honom och skjuter honom dödligt.

Mr. Vichai dog på platsen.

Den andra mannen flydde snookerhallen inom några sekunder efter att han dödade Mr. Vichai. Andra kunder hävdar att de inte känner till hans namn eller vem han är. Tjänstemän sa att de kommer att granska CCTV och tror att de har en positiv ledning om mördaren.

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/