Två populära lokala nattklubbar plundrades, vapen och droger hittades, över 140 personer testade positivt för droger (video)

Pattaya-

Klockan 4:00 i morse genomförde lokal och regional polis, armé, immigration, turistpolis och stadstjänstemän samtidigt räder mot två populära lokala nattklubbar, Brazil Club som ligger utanför South Pattaya Road och 90-talspuben, som ligger på Soi Bongkot.

Tjänstemän uppgav att razziorna var ett svar på klagomål från lokalbefolkningen om att båda klubbarna var öppna till gryningen dagligen och misstanke om minderåriga besökare och droganvändning. Det visar sig att båda misstankarna var korrekta.

Ledda av Prachan Thipsiri, direktören för avdelningen för utredning och brottsbekämpning, slog dussintals officerare till mot de två klubbarna, tände ljusen och blockerade utgångarna när panik uppstod, särskilt på Brazil Club. Över trehundra personer var närvarande på Brazil Club under tiden för räden. Det tog tjänstemännen flera minuter att återställa ordningen när de satte sig på husets mikrofoner.

Alla kunder drogtestades på varje plats.

Hela häpnadsväckande 142 personer testade positivt för droger på Brazil Club. Dessutom befanns 58 personer inte ha ID-kort enligt thailändsk lag. Fyra kunder visade sig vara under 18 år.

På 90-talsklubben konstaterades totalt 13 personer testa positivt för droger och en minderårig beskyddare hittades.

Tjänstemän fann också ligga runt klubben som verkade dumpas av panikslagna klubbbesökare: En 9MM pistol laddad med 16 patroner av ammunition, 1 fickkniv, 62 paket kristallmetamfetamin och en stor mängd utrustning som användes för droganvändning. Tjänstemän hittade också flera shishapipor som strider mot thailändsk lag.

Chefen för Brazil Club, Thaksin Phusee, 41 år gammal, greps också. Detaljer gavs inte om ledningen och ägandet av 90-talsklubben, som tidigare har blivit razzia och har tidigare problem med lagen.

Alla besökare som testade positivt för droger greps och greps vilket gjorde att flera av dem, som vid tillfället verkade vara berusade och höga på droger, inte efterkom polisens order och tvingades med våld föras bort, vilket kan ses på video.

Båda platserna kommer att debiteras med följande:

-Tillåta gäster under 20 år

-Håll öppet efter den licensierade tiden 3:00

- Att inte ha en ordentlig licens

- Tillåta droganvändning i lokaler

-Oauktoriserade serviceplatser

- främjande av alkohol mot thailändska lagar

-Försäljning av Shisha mot thailändsk lag

-Dela ut sprit utan tillstånd

- Försäljning av sprit förbi rätt tid

-Flera andra licensbrott.

Herr Thipsiri uppgav att båda mötesplatserna på hans order kommer att föreslås till guvernören i Banglamung att ha en femårsstängning och böter på 500,000 XNUMX baht.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/