Jomtien Beach är den hetaste bostadsfastighetsmarknaden i öst enligt den thailändska regeringen

Bangkok-

Thai Government Housing Bank sa att Jomtien Beach är den hetaste fastighetsmarknaden i öst i går, 4 juni 2019, i ett pressmeddelande.

Bankens Wichai Wiratkapan sa vid ett seminarium den 28 maj på Pullman Hotel G Jomtien att 78.7 procent av de tillgängliga husen såldes under andra halvåret 2018 för totalt 714 miljoner baht, vilket överträffade alla andra delar av Chonburi, Rayong och Chachoengsao.

GHB:s fastighetsinformationscenter listade den bästa bostadsrättsmarknaden som Lake Mabprachan-området i Nongprue Subdistrict med 97.3 procent av alla tillgängliga enheter som säljs för totalt 1.9 miljarder baht.

Bakom Jomtien Beach på husmarknaden låg Laem Chabang med 76.1 procent av enheterna sålda för 3.7 miljarder baht; Utapaos flygplatsområde i Sattahip med 74.3 procent av enheterna sålda för 8.8 miljarder baht; Lake Mabprachan med 71.7 procent av enheterna sålda för 9 miljarder; och Ban Bung District med 68.9 procent av enheterna sålda för 8.1 miljarder baht.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/