Tjuvar stjäl luftkonditionering från frivilliga räddningsarbetares kontor

Området där luftkonditioneringen stals.

Naklua-

För andra gången har tjuvar stulit en luftkonditioneringsenhet från en främre responsbås som används av den frivilliga räddningstjänsten Sawang Boriboon.

Stiftelsen, som visas ofta i våra nyheter och hjälper till att tillhandahålla räddningstjänster och medicinsk vård gratis i Chon Buri-området, är chockade över att någon skulle böja sig så lågt för att stjäla deras luftkonditioneringsenhet.

Det är inte första gången heller.

Winai Kwanreangjai, 35, handledaren för denna monter i Naklua, berättade för pressen att detta var andra gången den här enheten blev stulen på bara några månader. De har begränsade medel och tillhandahåller sina tjänster till människor som är skadade och i problem helt baserat på donationer, så detta är en stor förlust för dem.

Första gången fick de också sin tv och radio stulen.

Stadspolisen säger att de utreder händelsen.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/