Soi Six Annual gatufest börjar imorgon den 7 juni 2019

Pattaya-

Det är den tiden på året igen!

Den årliga gatufesten för Soi Six, som ligger nära Hard Rock Hotel mellan Second och Beach Road i Pattaya, börjar imorgon och fortsätter till och med lördagen den 8 juni!

Soi Six är en gata med nästan 70 barer, samt många restauranger, massagebutiker, en klinik, en kyrka, stadens pantbank, stadens hälsovårdscenter med mera. Det är en av de mest kända gatorna i staden och är välkänd för en eftermiddagsfeststämning och en av de få platserna i staden som kommer igång och är redo att festa så tidigt som 1:00 på eftermiddagen.

Gatan är öppen dagligen från 1:00 på eftermiddagen till 1:00 på morgonen. Några barer håller festen igång till 2:00, mestadels på Beach Road-änden. Under det årliga evenemanget kan du se till att festen kommer att fortsätta till de sena natten!

Gatan har hundratals vackra värdinnor för att göra ditt besök till ett trevligt besök samt en mängd olika temafester och evenemang. Det finns ingen plats i staden som har vackrare personal tillgänglig för att betjäna dig på eftermiddagen.

Den årliga gatufesten har nästan varje barfest på en gång. Barerna som deltar har ballonger ovanför stången.

Vissa barer kommer att ha gratis mat.

Många barer kommer att ha speciella uniformer och kläder för personalen för att passa feststämningen.

Flera barer kommer att ha speciella teman, dekorationer, festspel, giveaways, priser och evenemang.

Naturligtvis kommer det att finnas bokstavligen hundratals vackra värdinnor i alla barer i kostym och redo att festa!

Det kommer också att finnas många andra soi six-fans som dricker och festar och är ett utmärkt tillfälle att träffa andra turister eller expats och hitta en wingman för evenemanget.

Vi ses där!

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/