Thailändsk polis slår till mot trådlösa mikrofoner och konfiskerar miljontals baht varor

Nonthaburi-

Den thailändska regeringen, tillsammans med polisen, slog till mot ett lager i Nonthaburi sent måndagen den 10 juni 2019 och beslagtog över 50 miljoner baht trådlösa mikrofoner.

Tre kvinnor och en man greps under razzian och anklagades för att ha importerat och haft för avsikt att sälja trådlösa mikrofoner utan licens.

För att sälja trådlösa mikrofoner måste man ha en licens från National Broadcasting and Telecommunication Commission. Dessutom, om man vill använda enheterna i Thailand måste de också skaffa en licens och ha en giltig licens för trådlös frekvens.

Trots denna lag kan trådlösa mikrofoner ofta ses till försäljning hos lokala gatuförsäljare i de stora städerna i Thailand, inklusive Pattaya.

Tjänstemän påminde allmänheten om att dessa enheter utan licens strider mot lagen i Thailand.

KÄLLANationen
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/