Rysk turist dödad av motorcykelförare som korsade gatan i Jomtien

Jomtien-

En man på "stor cykel" slår till och dödar en rysk turist på Thappraya Road.

Klockan 1 i morse slog en man utan identifikation men som tros vara i tjugoårsåldern till och dödade en 00-årig rysk turist på Thrappraya Road nära gångtunneln till Pattaya medan hon försökte korsa gatan.

Vittnen uppger att föraren av 650CC-cykeln körde i hög hastighet när 37-åriga Anna Kisna blev påkörd när hon försökte korsa gatan. Mannens cykel kraschade sedan in i en parkerad bil i närheten. Han bar hjälm.

Läkare på platsen gjorde allt de kunde för att rädda Kisna, som var här på semester med vänner, men hon dog på sjukhuset.

Den oidentifierade föraren fick allvarliga men inte livshotande skador och är nu på ett lokalt sjukhus där polisen kommer att försöka identifiera och förhöra honom efter att han har återhämtat sig betydligt.

Vi kommer att ha mer om den här historien när vi får den. Polisen har uppgett att hastigheten definitivt var en faktor men angav inte om alkohol eller droger var inblandade.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/