Två miljarder baht av Crystal Meth beslagtogs i Chon Buri hamn i helgen (video)

Si Racha, Chonburi-

Polis och narkotikabekämpande tjänstemän beslagtog ungefär ett ton kristallmetamfetamin, eller is, värt uppskattningsvis två miljarder baht till gatupriser, på en containergård i Si Racha-distriktet i Thailands östra provins Chon Buri på lördagen.

Två kinesiska medborgare och två thailändare greps på plats när de gick till gården för att kontrollera 612 lådor med skor på väg till Filippinerna; 34 av lådorna visade sig innehålla is insvept i paket te.

Informerade poliskällor sa att det framgångsrika beslaget var resultatet av ett tips som uppmärksammade narkotikabekämpningstjänstemän på den stora försändelsen.

De beslagtagna drogerna tros vara ett av de största enskilda beslagen.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/