Italiensk man faller till sin död i köpcentret i centrala Pattaya, orsaken utreds

Pattaya-

Klockan 2:15 idag, den 20 juni 2019, föll en italiensk medborgare från sjätte våningen i Central Festival Mall av en glashissingång på strandsidan av köpcentret till sin död inför dussintals chockade lokalbefolkning och turister.

Herr Gianluigi Broccado, 57 år gammal, hittades med en bruten nacke och bruten skalle. Han var bar överkropp när han ramlade och bar endast ett par gula shorts. Hans pass var på honom, men hade inga andra dokument eller pengar. Han föll från en liten balkong nära hissen på sjätte våningen. Han dog omedelbart enligt åskådare.

Säkerhetspersonal uppgav att mannen gick in i gallerian, gick omedelbart till balkongen på översta våningen och föll. Personalen svarade genom att täcka den oroande scenen med ett tält och omedelbart ringa den lokala polisen och rättsläkaren.

Italiens ambassad har underrättats om händelsen.

Polisen utreder orsaken till händelsen och om mannen hoppade eller ramlade som en olycka.

Detta är det andra fallande dödsfallet i gallerian på ungefär en månad.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/