En australisk man greps efter en tvist i en bar som fångades på video med verbalt övergrepp i Pattayas polis

Pattaya-

Klockan 4:00 i morse fångades en australiensisk medborgare, Mr. Constantine Anagnostou, 55 år gammal, på video av pressreportrar som verbalt misshandlade, skrek och förbannade en stor grupp lokala poliser vid en checkpoint på Thrappraya Road.

Anagnostou rapporterades ha varit inblandad i en tvist tidigare på kvällen i Soi Diamond-området nära Walking Street i södra Pattaya. CCTV-filmer nedan visar en person som verkar vara herr Anagnostou som går av sin motorcykel och kör på en annan motorcykel på Soi Diamond och sedan har ett argt argument med barens säkerhet och personal, som påstås skylla dem för olyckan. Motorcykeln som Mr. Anagnostou påstås köra ägdes av en anställd i baren.

Personalen på baren rapporterades ringa polisen för att lösa händelsen men Mr. Anagnostou vägrade att lugna ner sig och hotade personalen även efter att ha sett videon som verkar visa att fallet inte var barens fel. Herr Anagnostou rapporterades av polisen ha flytt från platsen men följdes och stoppades vid en checkpoint i Jomtien. Det var här Anagnostou hävdade att han blev överfallen av polisen på Soi Diamond och började rasa verbalt mot polisen.

Mr. Anagnostou greps till slut och anklagas för att ha gjort motstånd mot arrestering tillsammans med andra anklagelser som behandlas.

Mr. Anagnostou säger, inklusive på videon, att han inte har några pengar att betala några böter eller borgen och är enligt polisen inte samarbetsvillig, inklusive att vägra ett blodalkoholtest under händelsen.

Han sitter kvar i fängelse på Pattayas polisstation från och med i morse.

Videon nedan innehåller svordomar och språk som kan kränka känsliga tittare.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/