23-årig thailändsk kvinna faller till döds i Naklua, koreansk pojkvän under utredning

Naklua-
En 23-årig thailändsk medborgare föll ihjäl från 30:e våningen i en lägenhet i Naklua i dag klockan 5 nära Wongamat Beach.

Hon hittades naken och tros ha dött omedelbart på ett tak i en annan byggnad nedanför.

En manlig koreansk medborgare är för närvarande under utredning som hittades i rummet under tiden för hennes fall. Kvinnan hade bott i rummet i flera månader enligt säkerhetspersonalen i lägenheten.

Vi har undanhållit båda namnen för närvarande eftersom detta är ett aktivt fall.

Den koreanska medborgaren har uppgett att han är pojkvän till kvinnan, men såg inte händelsen hända och var omedveten om fallet och han säger att det var en olycka.

Polisen har nu tagit honom för ytterligare förhör angående händelsen och för att fastställa vad som hände.

En säkerhetsansvarig på lägenheten som inte ville bli namngiven uppgav för den samlade pressen att detta inte var den första incidenten med den koreanska pojkvännen och påstod att han hade slagit kvinnan tidigare och att hon hade klagat till säkerhetspersonalen över hans missbruk förr.

Följande video innehåller material som kan kränka känsliga tittare.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/