Kundtjänst när den är som bäst, en gripen knarklangare ber polisen att be sina kunder om ursäkt för försenade beställningar i Jomtien

Jomtien/Sattahip

En påstådd knarklangare som greps vid en poliskontroll i Sattahip vädjade till poliserna att meddela sina kunder och be om ursäkt för de leveranser han inte kommer att kunna göra den gångna helgen i Jomtien.

Chatpong Kiewracha, 34, tillfångatogs den 22 juni med 19.75 gram kristallin metamfetamin under vid ett trafikstopp utanför Ambassador City Hotel.

Väl i manschetter vädjade Chatpong till sina arresterande poliser att använda hans Line-app på sin smartphone för att kontakta var och en av hans kunder och be dem om ursäkt för att de inte kunde ge dem droger.

Polisen, glada över att spåra droganvändare, var sannolikt glada över att ta återförsäljaren upp hans erbjudande.

Kredit: Pattaya Mail, Thai Visa

KÄLLAThai visum, Pattaya Mail
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/