Utländsk turist påkörd av motorcykel som korsar Second Road nära Central Festival Mall

Pattaya-

I går eftermiddag blev en utländsk turist som uppskattas vara i början av femtioårsåldern påkörd när han korsade Second Road Near Central Festival av en motorcykel som några vittnen hävdar körde fort.

Den utländska turisten skadades allvarligt och kunde inte röra sig. Hans namn gavs inte till pressen. Föraren av motorcykeln, en thailändsk medborgare, skadades också men inte lika allvarligt.

Båda fördes till ett lokalt sjukhus för vård.

Pattayapolisen säger att de granskar CCTV i området och baserat på resultaten kan de fortsätta med rättsliga åtgärder.

Denna olycka kommer på svansen av en rysk turist som dödades av en motorcykel i Jomtien ungefär en vecka innan, då staden donerade 5000 XNUMX baht till hennes familj efter händelsen.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/