Video: Restaurangkund överfaller två anställda på grund av sittplatser och pristvist, får 10,000 XNUMX baht i böter

Chonburi-

Klockan 5:00 den 28 juni 2019 på Robinson Lifestyle Mall i Chonburi på Okama Buffet beslutade en upprörd kund över en prisskillnad på cirka 120 baht att det var ett lämpligt svar att slå personalen, inklusive en ung kvinnlig server.

Mannen, Mr. Thiraphon Phokham, 40 år gammal var ute och åt middag med sin familj och hade en oenighet om pris och sittplatser som var cirka 120 baht och tappade humöret. Enligt personalen tillbringade han ungefär en minut med att argumentera mot policyn och när menyn och policyn visades kastade han menyn och anföll två anställda.

Han fortsatte sedan att lämna restaurangen trots att personalen försökte få honom att sluta. De tog bilder av hans registreringsskylt och fordon och Mr. Phokham fortsatte att lämna in sig själv senare på kvällen till den lokala polisen.

Mannen uppgav att han tappade humöret och bad personalen om ursäkt och betalade en ersättning på 10,000 5000 baht till de anställda han slog, XNUMX XNUMX baht vardera.

Mannen rapporterades av personalen på restaurangen och tillhörande press för att köra en dyr Porsche, vilket ledde till att många människor på sociala medier gav negativa kommentarer om hur någon med pengar att ha råd med ett fordon som det skulle behandla låglönerestaurangerare.

Videokredit T News Chonburi.

Här är en video av händelsen:

https://web.facebook.com/tnewschonburi/videos/407801793159887/

Här är en video där han ber om ursäkt till personalen, som fortfarande verkar vara väldigt upprörd och skakad:

Prenumerera
KÄLLAtnews chonburi
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/