Thailand har ett nytt Miss Thailand Universe

Bangkok-

Thai-kanadensiska Paweensuda 'Fahsai' Drouin har krönts till Miss Thailand Universe 2019. Domarna valde 26-åriga Paweensuda bland fler än 50 andra tävlande i tävlingens sista omgång på Thunder Dome i Bangkok i helgen.

Miriam Sornprommas var första tvåa och Thanatchaphon Boonsang andra tvåa.

Paweensuda är 180 centimeter lång, född och uppvuxen i Kanada och hennes pappa är kanadensare.

Hon tog examen med förstklassig utmärkelse från University of Calgary. Paweensuda flyttade till Thailand som vuxen för att göra karriär inom modellering och som DJ.

Hon tävlade i flera andra skönhetstävlingar och fick titlar i några, innan årets Miss Thailand Universe-tävling. Hon blev andra tvåa i Miss Universe Thailand 2017-tävlingen.

Paweensuda får 1.5 miljoner kontanter, en Volkswagen värderad till 3.8 miljoner baht och en lägenhet värderad till 12 miljoner baht. Hon kommer att representera Thailand i Miss Universe-uppdraget senare i år i Sydkorea.

Prenumerera
KÄLLAThaiger, nationen
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/