Död delfin sett nära Koh Larn, tros fångad i fiskenät

Koh Larn

En död delfin sågs av turister som åkte till Koh Larn och filmades i morse och videon har nu blivit viral.

Delfinen verkar vara i mycket dålig form och hade ett stort rep fast i käken.

Pattaya Sea Rescue tror att delfinen fastnade i ett fiskenät och att repet kommer från ett försök att lossna från näten. De tror att åtgärden orsakade ytterligare skada på delfinen och i slutändan döden.

Pattayas sjöräddningstjänstemän sa att de kommer att undersöka händelsen ytterligare för att förhindra att detta händer i framtiden. Delfiner ses som en symbol för staden och har varit dominerande i den nuvarande logotypen och turistkampanjen för turistorten.

 

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/