Pattaya-polisen inspekterar tre lokala barer efter klagomål från invånare och hittar flera problem

pattaya

Thailändsk polis inspekterade tre barer i området Third Road i Pattaya i morse den 2 juli 2019 runt 2:00 efter ett tips från en bekymrad medborgare om att de var öppna efter den lagliga försäljningstiden och störde närboende med högt ljud och bråkiga besökare .

De tre klubbarna, översatta från thailändska som Samed Chill, Depending Bar och Makkasan, visade sig alla vara öppna efter sin lagliga licenstid. Dessutom serverade de alkoholhaltiga drycker efter den lagliga tiden för drift.

Samed Chill hade också en falsk front som låtsades vara stängd men var verkligen öppen inuti med många kunder som fortfarande drack och köpte alkoholhaltiga drycker.

Polisen kontrollerade patrons ID-kort och drogtestade alla kunder hos varje plats.

Två minderåriga besökare (den lagliga åldern för att vara närvarande i en bar i Thailand är 20 år) hittades på Samed Chill och en man testade positivt för droger.

Ägarna och ledningen för de tre klubbarna, enligt polisen, kommer alla att ställas inför rättsliga förfaranden och flera åtalspunkter.

Mannen som testade positivt för narkotika greps också och kommer att åtalas därefter.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/