Thailändsk man som är arg på sin fru sätter eld på sin motorcykel mitt i sin by i Nong Prue

Nong Prue-

Klockan 11:30 i går kväll, den 1 juli 2019, fick lokal polis och räddningstjänstemän ett brådskande samtal om att en aggressiv och arg thailändsk man hade tänt eld på en motorcykel framför sitt hem och var aggressiv och våldsam mot sina grannar. by som ligger strax utanför Pattaya.

Våra reportrar gick med dem och tog följande video och bilder.

En 52-årig thailändsk man greps, Mr. Chaturong Khamton, som är en lokal curryförsäljare. Motorcykeln tillhörde hans fru som han var arg på av skäl som han inte tydligt uppgav för pressen. I ett anfall av ilska tog han hennes motorcykel och brände den till oigenkännlighet inför chockade grannar och vänner.

Hans fru uppgav att de hade problem tidigare men han hade aldrig agerat detta utom kontroll.

Han verkade vara ganska nöjd med sitt beteende och filmades med fredstecknet och såg glad ut när han greps och fördes till polisstationen.

Polisen uppgav att han inte verkade vara påverkad av droger eller alkohol, bara mycket allvarligt arg.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/