Äldre brittisk expat dör under visning av skräckfilm i Pattaya

Pattaya-

En äldre brittisk expat, Mr Bernard Channing, 78 år gammal, hittades död i en biograf i Pattaya vid en visning av skräckfilmen "Annabelle Comes Home" tisdagskvällen den 2 juli, har lokal polis bekräftat till The Pattaya nyheter.

Dödsorsaken angavs inte och mannen hittades död efter att filmen hade avslutats av en annan beskyddare av biografen.

Personalen sa att mannen hade kommit ensam till bion och köpt en enkelbiljett.

Hans kropp skickades till ett lokalt sjukhus och den brittiska ambassaden har informerats om hans död.

Kommentarer på thailändska sociala medier har varit rasande och aktiva om den här historien, med många kommentatorer som tror att Annabelles spöke hade dödat mannen, eller att filmen var så skrämmande att den dödade honom. Thailand har en stark och långvarig vidskepelse angående spöken och som ett resultat har vi inte namngett den specifika biografen för denna artikel.

 

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/