Thailändsk man knivhugger sin före detta fru av svartsjuka och ilska i Pattaya

Pattaya-

Klockan 8:30 den 2 juli 2019 knivhögg Thanawat Muangwong, 49 år gammal, sin före detta fru, Miss Wassana Yumchem, 34, framför hennes lägenhet strax utanför centrala Pattaya.

Muangwong väntade på att polis och räddningsarbetare skulle komma medan han lugnt rökte cigaretter framför fröken Muangwong som var i kritiskt tillstånd med knivhugg i buken. Hon fördes till ett lokalt sjukhus där hon fortfarande är under vård och i allvarligt tillstånd från och med i morse den 3 juli 2019.

Muangwong uppgav för polisen att han var stressad och upprörd över att hans ex-fru pratade med andra män på LINE-ansökan och i dag hade hans stress kokat till en punkt där han bestämde sig för att gå till hennes lägenhet och knivhugga henne. Han visste att det han hade gjort var fel och att han skulle straffas för det så han valde att stanna kvar och vänta på att bli arresterad och erkänna sitt brott.

Polisen kommer att anklaga Muangwong för flera brott, inklusive misshandel med ett dödligt vapen och försök till mord.

Redaktörens notering: Den ursprungliga versionen av detta inlägg på sociala medier påstod att Muangwong hade knivhuggit en man, vilket var felaktigt.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/