Chockerande video: Village Head-assistent misshandlad, överfallen i Pattaya, angriparen flyr platsen

 

Pattaya-

Strax efter midnatt i morse, den 6 juli 2019, blev en bychefsassistent från Chaiyaphum, Prachak Leemkunthot, 41, slagen i ansiktet och sedan sparkad medan han låg på marken, med allvarliga skador och är för närvarande i kritiskt tillstånd i ett lokalt sjukhus.

Överfallet ägde rum på Phroma Apartments som ligger utanför Moo 10 i Nong Prue Subdistrict omkring klockan 12:30.

Lägenhetschefen, Mr Prakhon, som ses på video försöka hindra den oidentifierade angriparen från att fly på sin motorcykel, uppgav att mannen i den röda tröjan anlände och tillbringade en kort stund i Mr. Leemkunthots rum tills de gick ut med en. mannens arm runt den andres hals.

Som man kan se på video verkar de ha en kort diskussion innan mannen i den röda tröjan slår Mr Leemkunthot i ansiktet, slår honom till marken och fortsätter att sparka honom flera gånger innan han släpar hans kropp av vägen. Mannen i den röda tröjan kan sedan ses lämna på sin motorcykel efter en kort dispyt med Mr Prakhon som försökte stoppa honom.

Herr Leemkunthot är kvar på sjukhuset och hans flickvän, som kan ses på videon, vädjar om hjälp med att fånga den ansvariga mannen. Polisen säger att de utreder händelsen och spårar den misstänkte. De uppgav till The Pattaya News att de misstänker att en personlig tvist ledde till bråket.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/