Chefen för Thai Tourism Authority tror att Thailand kommer att ha en 10% ökning av turister 2020

Thailand-

Chefen för Thailands turistmyndighet, Mr. Yuthasak Suphasorn, uttalade vid en konferens nyligen att han fortfarande förutspår en 10% ökning av turistankomsterna till Thailand 2020 och en total intäktsvinst på 37.1 miljoner baht.

Han sa att turister kommer till Thailand på grund av att Thailands varumärke är "ansvar och kvalitet".

Han uppgav också att majoriteten av turisterna är intresserade av landets naturresurser, såsom parker, öar och stränder och att det är viktigt att Thailand ser till att de tar hand om dessa resurser.

Han har också tidigare i veckan sagt att indisk turism från den indiska medelklassen ökar kraftigt eftersom indiska turister väljer Thailand som semestermål.

Thailand upplever också enligt flera källor en ökning av muslimsk turism och har utbildat hotell- och semesteroperatörer i Halal-turism och hur man korrekt behandlar och tar hand om muslimska konsumenter.

Kinesisk turism har under tiden rapporterats minska.

KÄLLADaily News, TAT, Thai Visa
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/