Pattaya City Marathon-möte hölls, betydande väg- och barstängningar diskuterades den 21 juli 2019

Pattaya-

I eftermiddags höll Pattaya City-tjänstemän ett förberedelsemöte för det kommande Pattaya City Marathon som är på söndagen den 21:a denna månad under de tidiga morgontimmarna.
De tillkännagav flera regler, stängningar och restriktioner.

All Beach Road fordonstrafik kommer att stängas vid midnatt, lördag natt. Den och resten av tävlingssträckan kommer att förbli stängda fram till klockan 21 på söndagen den XNUMX:a. Detta inkluderar Jomtien Beach, Thrappraya Road, en liten del av Sukhimwit och delar av Second Road också. Kartor finns nedan.

Walking Street-trafiken kommer att stängas och rensas vid midnatt och liksom tidigare år kommer ägare av alkoholbaserade företag i detta område på maratonvägen att uppmanas att stänga för att undvika störningar.

Försäljning av alkohol i närbutiker på loppsträckan kommer att begäras avbrytas under maratonloppet.

Beach Chair-operatörer kommer att bli tillsagda att inte göra affärer på söndagen den 21:a.

Större vägar på tävlingssträckan som inte nämns ovan kommer att vara stängda runt 2:00.

 

 

Under tidigare år har midnattsstängningen av barer också sträckt sig till områden utan tävlingsrutt, men inget specifikt omnämnande av det nämndes på mötet. Det främsta skälet är att tillåta förare att ta sig till maraton utan distraktioner.

Maratonloppet är slutsålt vid denna tidpunkt, men det kommer att vara lätt att se evenemanget på tävlingssträckan tvärs över staden.

 

Källa: Pattaya brottsbekämpning.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/