Två kinesiska turister och fyra säkerhetsvakter bötfällda, ber om ursäkt för Walking Street-bråk

Pattaya-

Som vi skrev på våra sociala medier igår, hamnade två unga kinesiska turister i ett berusad slagsmål med fyra säkerhetsvakter från en lokal nattklubb på Walking Street tidigt på söndagsmorgonen. Bråket filmades av en amerikansk turist som fortsatte med att dela videon på sociala medier, där den blev viral och plockades upp av flera medier, inklusive oss.

Så småningom slutade filmen med att ses av chefen för Pattaya-polisen som kallade alla parter inblandade i händelsen till ett möte på polisstationen. De två kinesiska turisterna, Su Wee Da, 22 och Loo Dong, 20, bötfälldes vardera med 500 baht för att ha varit berusade och oordnade.

De fyra vaktarna fick böter på 500 baht vardera för misshandel.

Polisen hade varit medveten om händelsen innan videon, eftersom de kinesiska männen kort efter videons slut gick till turistpolisens monter i slutet av Walking Street för att rapportera händelsen, men de var så berusade och det fanns en språkbarriär att tjänstemän inte kunde få hela historien förrän på morgonen och granskning av videon.

Båda parter bad varandra om ursäkt och ledningen för diskot lovade att omskolning skulle ske för att undvika framtida incidenter. De avböjde båda att väcka åtal mot den andra parten och ansåg att saken var klar.

 

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/