Välkänd teknikprofessor säger att lokala pensionerade mäns påståenden om bränsle mindre generator är "nonsens"

.Chonburi-

Vi skrev här på The Pattaya News den 3 juli 2019 om en lokal man som hävdade att han hade uppfunnit en kraftlös generator som kunde generera, med hans ord, tusentals watt elektricitet utan bränsle i 6-8 timmar genom att använda ett vevsystem .

Lokal 75-årig thailändsk man säger att han har byggt och uppfunnit sin egen generator som inte använder bränsle

Nu säger en professor vid Lat Krabang Institute of Technology, Dusit Suksawat, att han anser att detta är ett falskt påstående och att den inblandade fysiken inte stämmer.

75-årige Cheun Fanmeik, som bor i Chon Buri, säger att han har arbetat på enheten i mer än ett decennium och hans påståenden är sanna. Han har inte gett specifika detaljer om sin generator förutom att den använder ett vevsystem. Han uppger att han också har upphovsrättsskyddat enheten.

Samtidigt säger Dusit Suksawat att han har uppmanat Fanmeik att presentera sin maskin för vetenskap och analys för universitetet. Hittills har herr Fanmeik inte svarat.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/