Utländsk turist som påstås ha tävlat "stor cykel" skadar två thailändska studenter i olycka nära Bali Hai

Bali Hai-

Klockan 1 i morse utanför Miracle Suites på Sai 00, nära överfarten till Bali Hai, kolliderade en ung man som bara beskrevs av reportrar som från ett arabiskt land på en stor motorcykel med två unga thailändska studenter på en liten cykel.

Eleverna var fortfarande klädda i skoluniform. Khamasin Somasee, 18, som körde hade ansiktsskador. Hans passagerare Miss Piyakarn Pathomban, 17, hade svåra huvud- och ansiktsskador.

Den arabiske mannen, som polisen inte namngav, ska ha erkänt att han kört fort och orsakat olyckan. Han skadades inte annat än repor på benet.

Ett vittne till en motorcykeltaxichaufför berättade för media att han hade sett araberna orsaka händelsen genom att svänga in på hotellet i hög hastighet framför eleverna, vilket inte gav dem någon chans.

Pattaya-polisen tog araben till polisstationen för vidare behandling. Han ska ha gett ekonomiskt stöd till de skadelidande och gått med på att betala alla skadestånd.

Källa: Rak Siam, Thai Visa fotokredit Raksiam news.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/