Utrotningshotad havssköldpadda i läder hittades död på Rayong Beach, fjärde döda sköldpaddan i området på en månad

Rayong-

En havssköldpadda i läder som hittades död med plast i magen och en saknad simföt på Rayong-stranden i morse den 12 juli 2019.

Department of Marine and Coastal Resources Department (DMCR) rapporterar att de underrättades av lokala invånare om att en stor död havssköldpadda hittades på en strand i Rayong.

Den läderbakade havssköldpaddan tros vara runt 10 år gammal. Den är 79 centimeter bred och 123 centimeter lång.

Inget mikrochip hittades på den, som vanligtvis används för att spåra många utrotningshotade havssköldpaddor i området.

Dess högra främre flipper saknades och flera sår hittades på kroppen. Man tror att sköldpaddan dödades av en båtpropeller.

En obduktion visar dock att en del plast även hittades inne i sköldpaddans tarm.

FOTO: DMCR

Prenumerera
KÄLLADMCR
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/