Offroad Trophy Championship omgång 3 kommer att hållas den 27:e och 28:e juli i Pattaya

Pattaya-

Igår, den 11 juli 2019, formulerade tjänstemän i Pattaya City under ledning av Ronnanit Ekasing planer för ett spännande kommande lokalt evenemang.

Den 27 och 28 juli, på Eastern Sports Arena som ligger strax utanför Pattaya City, kommer OffRoad Trophy Championships att hållas.

Med fyra separata tävlingar med spännande offroadracing, anser tjänstemännen att detta evenemang bör locka inhemska och utländska turister.

Facebook för eventet finns här:

https://web.facebook.com/offroadtrophythailand/?_rdc=1&_rdr

 

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/