Oidentifierad manskropp hittades i fiskenät cirka 5 mil utanför Chonburi

Chonburi-

Marin- och marintjänstemän från Sattahip Naval Base meddelade i kväll att de hjälpte till med att bärga kroppen av en okänd man, som kan vara en utländsk medborgare, cirka fem mil utanför stranden av Chonburi i kväll, den 12 juli 2019, ungefär klockan 6:00 PM. Mannens kropp fångades av lokala fiskare.

Tjänstemännen uppgav att mannen tros ha varit död mellan sju till tio dagar och på grund av hans kropps tillstånd kunde de inte omedelbart fastställa dödsorsaken eller hans nationalitet. Mannen hade inga kläder på sig och hans kropp var i ett betydande tillstånd av förfall.

Hans ålder uppskattas till mellan 35-45 år. Förundersökningen visade dock inga tecken på fysisk skada.

Hans kropp fördes till en lokal vårdcentral för obduktion för att fastställa dödsorsaken och för att försöka fastställa vem mannen är. Tjänstemän når ut till lokala fiskebåtar och fartyg för att försöka se om någon har försvunnit.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/