Färjeoperatörer, Bali Hai tjänstemän säger semesterturismen ökar år från år till Koh Larn

Pattaya-

Lokala tjänstemän på Bali Hai-piren berättade för den associerade pressen igår, den 16 juli 2019, att semestertrafiken för en religiös helgdag och människor som åkte till Koh Larn med färja var betydligt högre år från år igår, den 16 juli 2019.

Vänta, för våra vanliga läsare, rapporterade vi inte bara motsatsen tidigare idag? Inte riktigt.

Detta i motsats till rapporterna från motorbåtsoperatörer och strandförsäljare i Pattaya, men antalet turister som ses på piren verkar stödja deras uttalande.

Tusentals turister verkade ta sig till Koh Larn med färja, kanske istället överge privata båtar eller stanna på Pattayas strand.

Vi har lagt upp båda rapporterna för att förbli opartiska och kommer att låta läsarna bestämma.

Bilderna togs av våra reportrar i eftermiddags.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/